Inte händig? Det finns hjälp!

MiniHusen samarbetar med Rosendals snickeriverkstad AB inom StorStockholmsområdet, och de erbjuder följande nivåer beroende på hur mycket (eller lite :)) ni själva vill göra.

Alternativ 1. Ni gör grundarbetet (plintar eller lecablock) Rosendal AB utför själva monteringen av delarna till färdig lekstuga. Priset nedan gäller under förutsättningen att lecablock eller plintar är på
plats, så det bara är att börja montera. Priset för arbetet 11 000 SEK, Kostnaden för material (tillbehör såsom spik, skruv med mera) ingår till 500 SEK ink moms. Och Rosendal kör även ut byggsatsen till er, så det är ”hämta själv priset” som gäller.

Alternativ 2. Rosendal gör grundarbetet (lecablock) och även monteringen av delarna till färdig lekstuga. Priset för arbetet 13 000 SEK, inklusive material och utkörning av lekstugan.


Alternativ 3. Rosendal gör grundarbetet (lecablock) monteringen av delarna till färdig lekstuga
samt målning av huset utvändigt. Priset för arbetet är 15 000. Observera att färg inte ingår i priset, då färgval sker i samråd med dig som kund.

Kunder som väljer att montera genom Rosendal behöver inte köpa Tillbehörskitet och ska beställ det billigare ”hämta själv priset”Arbetet kan omfattas av
ROT-avdraget, men då reglerna ständigt ändras så kontakta Rosendal innan beställning för att få information om vad som gäller.

Om du vill boka även montering av din lekstuga, skicka då ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så hjälper niclas och hans trevliga personal dig!

Om du inte bor i StorStockholmsområdet rekommenderar vi att du vänder dig till en lokal byggfirma för en offert på monteringen.