Beställningsinformation

Funkis med Loft produceras och lagerförs på MiniHusens fabrik i Vallentuna. Försäljning sker endast direkt till slutkund via internet. Vi har inga återförsäljare och lekstugorna kan i de allra flesta fall levereras direkt hem till dig som kund. För att beställa din egen Funkis med loft väljer du den lekstuga med ditt lands flagga på i vår webshop.

Flödet i vår webshop är som följer:
• Klicka på ”Lägg Till”, glöm inte att lägga till även Tillbehörskitet om du önskar.
• Sedan beger du dig till vår ”Kassa” genom att trycka på den länken till vänster på sidan.
• När du har kollat igenom din order och allt stämmer, trycker du på ”Registrera uppgifter” längst ner till höger.
• Fyll i din mailadress (dit skickas din faktura) telefonnummer för att fraktbolaget ska nå dig, leveransadressen, och tryck på ”Skicka registrering”. Glöm inte ditt personnummer om du är en svensk kund som vill delbetala räntefritt.
• Välj betalningssätt (avbetalning är tillgängligt enbart för svenska kunder och du måste fylla i ditt personnummer), innan du kan ”Bekräfta order”.

Nu är ordern skickad och du kommer att få en bekräftelse till den mailadress du har angivit. Inom kort skickar vi även en faktura till dig. När vi har mottagit din betalning för den fakturan beställer vi frakt och du får ett mail med leveransinformation så du kan följa försändelsen via internet.

Betalningsvillkor
Fakturan som skickas efter beställning ska betalas innan leverans kan bokas.

Moms på fakturan?
Norska kunder får en faktura utan moms. När du mottar leveransen betalar du därför norsk moms (25%) på det totala fakturabeloppet direkt till fraktbolaget. Tänk på att det i dagsläget inte är möjligt att betala momsen med betalkort. Inga andra avgifter tillkommer för att ta in stugan i Norge. Svenska, danska och finska kunder betalar 25% moms direkt på fakturan.

Räntefri avbetalning
Läs mer om vårt erbjudande genom Nordea Finans.